Ons warm bad

Wat bedoel je daar eigenlijk mee? Een warm bad principe? Het lijkt misschien  marketingpraat, maar wij geloven er heilig in. Vanaf het moment dat je bij ons in de boot stapt nemen we je mee en regelen we alles voor je, vanaf het kleine begin tot het grootse einde. Een nieuwe website moet leuk zijn en geen zorgen geven. Tenminste, dat vinden wij natuurlijk. Maar wat vind jij?

JIJ staat centraal

Wij kunnen zeker tevreden zijn over de website die wij ontwerpen, maar wanneer jij nog niet tevreden bent, dan zijn wij dat ook nog niet. Jij staat in onze ogen centraal. We doen dit door vanaf het begin duidelijk te communiceren en veel vragen te stellen. Hoe zie jij het voor je? Wat wil jij bereiken? De beste ideeën komen van jou, want jij kent je werkgebied het beste.

Alles?

We horen het je al afvragen. Wat houdt dat in: ‘alles’ regelen? Laten we wat voorbeelden noemen. Hosting? Geregeld. Teksten? Geregeld. Media? Geregeld? SEO? Nou ja, je snapt het ondertussen wel. We laten nog net je hond niet uit.
Voor de rest regelen wij graag alles voor je. Mist er nog iets? Dan regelen wij dat ook. Relaxed toch?

Wie wij zijn

ICT-mannetje. Of beter gezegd: jouw ICT-mannetje. We bestaan nog niet zo lang, maar daarin compenseren we wel weer in ongeremd enthousiasme. Wij zijn op zoek naar jou en we hopen je uitgedaagd te hebben om ook het beste uit je bedrijf te halen. Dit doen we met groots plezier en dat gaan we aan je doorgeven.

ICT mannetje | Prijzen

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn.

Misschien. Kom er maar achter of het werkelijkheid is. De eerste afspraak is op onze kosten.

Wie we zijn